04.02.2007

Hej! Så indvier mor og Ava-pigen vores nye blog, som giver familie og venner muligheder for at følge lidt med i, hvad vi laver. Lige nu ligger Ava og sover på sit aktivitetstæppet omgivet af yndlingsbamser og -legetøj og med dynen puttet godt op om ørerne :o)

Igår var vi til tante Annes brunch, hun blev 31 år. Der var rigtig mange af mors veninder og deres kærester, og Ava var ganske populær. Mor havde slem migræne og far var nødt til at tage til bestyrelsesmøde i De Berejstes Klub (han fik nemlig ikke lov til at tage til Århus, da mor var højgravid), så tanterne, primært Anne og Kristine, passede Ava i cirka 7½ time, mens mor lå inde i soveværelset og fik det lidt bedre. Som Julies kæreste Morten tørt bemærkede: “Det er ikke så tit, man er ude, hvor moren bliver lagt i seng, mens babyen fester”. Ava klarede det hele rigtig fint og er klar til at blive passet af A & K igen på søndag, hvor mor og far har 6 årsdag. Mere om det senere.

(Der er fotos på februar siden)